keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Lastenvaatteita Lidlistä





Huomasin viime viikolla kivannäköisiä lastenvaatteita Litysen kuvastossa. Piti laittaa muistutus asiasta puhelimeen, mutta unohdin. Onneksi kuitenkin tuli asiasta puhe naapurin kanssa. Kävin sitten noutamassa koko paketin kolmelle vanhimmalle. Edullisia, kivan värisiä ja ihan söpöjäkin. Laadusta en tiedä, mutta hyväntuntuisia ainakin ovat.

Kun te muut testaatte Lidlin kasvovoiteita, niin minä olen testijoukoissa vaatteiden suhteen. Piti minunkin sitä voidetta ostaa samalla kauppareissulla, mutta unohdin senkin.

Aurinkoiset keskiviikkoterkut!

Iloa ja valoa, Noora

18 kommenttia:

Linda kirjoitti...

No onpas kivan näköisiä vaatteita!
Minulla on ne "kuuluisat" voiteet nyt käytössä. Täytyykin seuraavaksi käydä katsastamassa vaateosasto! Kiitos vinkistä :)

Sari kirjoitti...

Tiedätkö, minäkin olen useamman kerran kuvastosta bongaillut reippaan näköisiä poikien puseroita! Joku vaan mättää saatavuudessa, kun aina puljussa käydessä on vain muutama hassu paita jäljellä. Ja nuo koot menevät aika kummallisesti, kun "meidän koko" puuttuu usein kokonaan välistä.
Mutta ehdottomasti ovat testaamisen arvoisia tuohon hintaan. Pistähän raporttia tulemaan!

Sari

Noora kirjoitti...

Linda: Minustakin oikein raikas yhdistelmä tuo sininen ja vaaleapuainen. Oletkos ollut voiteisiin tyytyväinen?

Sari: Siellä oli pikkupojille vaaleansinistä raitapaitaa, joka oli tosi kiva. Koska vaatteet olivat kuvastossa niin kivoja, ajattelin että on oltava nopea jos meinaa saada. Onneksi meidän kokoja oli vielä vaikka meinasin unohtaa koko tarjouksen.

Linda kirjoitti...

Olen tykännyt voiteista! Vajaan viikon olleet käytössä, ja minun herkähkö hipiäni ainakin tykkää. Suosittelen :)

Marja kirjoitti...

Hitsit mä olen kiireen keskellä unohtanut nuo voiteetkin.. mutta nyt on pakko piipahtaa Lidlissä - nuo yläkuvien vaatteet näyttää suloisilta! Ovatko nuo vaaleanpunarusetilliset (?) siis siis joku hame vai mikä?

Marja kirjoitti...

Höh hokasinkin käydä kurkkaamassa kuvastosta (hyvä saavutus blondiksi ;) ) ja noita näyttikin olevan vain pikkutytöille joten ei mun tarvitsekaan hurauttaa Lidlin kautta tänään töihin :)

Aurinkoista päivää!

LeenaJohanna kirjoitti...

No ompas kivan näköisiä vaatteita.
Oikein hyvän näköisiä. En tiennytkään että Lidlistä tuommoisia saa hankkia.
Lähinnä ruokapuolta tulee hankittua. Lidlistä saa aivan ihanaa maustamatonta , kermaista jukurttia. Ehdoton suosikkini ja hyvä vinkki muillekin karppajille ja muillekin tietenkin.
Mukavaa loppuviikkoa!<3

Noora kirjoitti...

Linda: Kyllä minun täytyy uusi voiteidenhakureissu siis Lityseen tehdä!

Marja: Juu. se on vähän niiku vekkihame, sininen ja valkoinen. Ja kiristysnauha vyötäröltä löytyy. Mutta sun täytyy Marja ne voiteet hakea sieltä jokatapauksessa! Aurinkoa päivääsi!

LeenaJohanna: Minä olen sieltä hankkinut myös 5 vuotta sitten täyspuisen senkin, joka on ihan mahtava ja tosi laadukas. Rasvojen lisäksi siis pitää jugurttia ostaa, laitanpa listaan ylös! Kiitos vinkistä!

Suvi Salonranta kirjoitti...

Liiterin paistinpannut, ne painavammat ja tukevammat, ovat myös aivan loistavia hinta-laatu -suhteeltaan.

Elviiran Kammari kirjoitti...

Oh-hoh, ompa hyvännäköisiä vaatteita ja Liiteristä !! Yhet sukkikset olen meidän leidille Lidilistä talvella ostanut, laadultaan ihan peestä oli ainakin ne. Mielettömän ihana tuo sun edellisen postauksen rautasänky. Ja se Imatran Country Puoti näyttää ihanalta, mulle vaan ihan väärällä puolella Suomee.

Noora kirjoitti...

Kiitos vikistä Suvi, täytyypä katsastaa myös pannut, kun tarvetta ilmenee. Sinuun voi näissä kokkausasioissa kyllä luotta!

Reissua ja romantiikkaa: Yleensä eka pesukerta antaa jo viitettä tuosta laadusta, mutta katsotaan, katsotaan! Ja kiitokset sänkykehuista. Kantsii joku reissuistasi suunnata tänne itään päin:)

Lissu kirjoitti...

Hei! Mitä kokoa nuo vaatteet ovat? En löytänyt niitä Lidlin sivuilta...

Elina kirjoitti...

Täällä on kans käyty voiteet hakemassa lidlistä:-) Kivalle näyttää vaatteet ja kerrohan sitten kokemukset.
P.s. blogissani olisi sinulle pieni haaste

Noora kirjoitti...

Lissu: Ne olivat kuvastossa jo viime viikolla ja tarjous oli tän viikon maanantaina. Kokoja taisi olla 110/116 cm saakka. Isommille tytöille oli toisenlaista neulemekkoa, kiva sekin.

Elina: No, kyllä munkin täytyy, nivea onkin jo lopussa. Kiitokset haasteesta, täytyy käydä hakemassa.

Jonna kirjoitti...

Ompas kivannäköisiä! ja itsellä kans aikomus ostaa niitä lidlin kasvovoiteita testattavaksi ;)

Noora kirjoitti...

Jonna, kivannäköisiä myös minusta! Ne voiteet on edelleen hakematta...

Anonyymi kirjoitti...

Haa, täältähän löytyi tutun näköisiä vaatteita. Meillä kanssa tuo leggarit/tunika yhdistelmä. Tosi kauniita kyllä minustakin. :) Mummo ne kävi meiän pikku neitokaiselle kanssa heti hakemassa, kun huomasi mainoksen.

Noora kirjoitti...

Beutifuldreams: Nämä asut löytyvät varmaankin aikas monelta pikkuiselta. Tervetuloa lukijakseni!